Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΗ - "Γιατί καταψηφίσαμε τον απολογισμό δράσης της ΠΕΠΕ"


Γιατί καταψηφίσαμε  τον απολογισμό δράσης της ΠΕΠΕ – Δηλώσαμε παρών στον οικονομικό απολογισμό

 

Η Εξέλιξη ενημερώνει τους μηχανοδηγούς ότι κατά την χτεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας καταψήφισε  τον απολογισμό δράσης ενώ παρών ψήφισε στον οικονομικό απολογισμό .

Ξεκινώντας απο τα οικονομικά , δηλώνουμε ότι θα ψηφίσαμε παρών γιατί ποτέ δεν ενημερωθήκαμε (ή ενημερωθήκαμε κατόπιν ) για θέματα που είχαν οικονομικό αποτέλεσμα στο ταμείο του Σωματείου.

Αναλυτικότερα οι λαμβάνοντες αυτές τις αποφάσεις , 

 

Δεν  ενημέρωσαν ποτέ , ούτε έθεσαν σε ψηφοφορία την πρόσληψη γραμματέα για να γράφει τις…ανακοινώσεις του Προεδρείου.

 

Δεν ενημέρωσαν , ούτε τέθηκε σε ψηφοφορία το κόστος - σκοπιμότητα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που έγινε τελικά μόνο για τους φίλους και γνωστούς της πλειοψηφίας του Προεδρείου χωρίς την συμμετοχή μηχανοδηγών που στην πράξη απαξίωσαν αυτήν την απόφαση.

 

Δεν ενημέρωσαν , ούτε έθεσαν σε κοινή γνώση όλων των  μηχανοδηγών ότι η ΠΕΠΕ δίνει αμοιβές σε παιδιά συναδέλφων για τις μεταφράσεις της ALE . Ζητήσαμε να βγει ανακοίνωση που θα καλούσε όλους όσους επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον πράγμα που ποτέ δεν έγινε.

 

Διαφωνήσαμε και μειοψηφήσαμε στις αποφάσεις για την αποστολή ολόκληρης επιτροπής στην ALE το περασμένο καλοκαίρι. To Προεδρείο παραβίασε και εδώ το καταστατικό του Σωματείου .

 

Στον απολογισμό δράσης , η καταψήφιση οφείλεται τόσο στην έλλειψη σχεδιασμού και στρατηγικής από την πλειοψηφία της ΠΕΠΕ , με τα γνωστά σημερινά της αποτελέσματα στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση του κλάδου , όσο και στην ίδια την λειτουργία του Σωματείου , που έχει γίνει αντιδημοκρατική, παραβιάζοντας πολλές φορές το καταστατικό και φτάνοντας στο σημείο τελευταία να μην  τίθενται σε  ψηφοφορία οι διαφορετικές  προτάσεις. 

 

Η ΠΕΠΕ λειτουργεί με πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου εδώ και 7 μήνες , με πρωτοφανείς αποφάσεις και μεθοδεύσεις , έχοντας καταστήσει την πλειοψηφία των μελών  του ΔΣ , μαριονέτα των ορέξεων Προέδρου και Γραμματέα που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην συνεδρίαση του ΣτΑ δεν έγινε ψηφοφορία !

 

Στις συνελεύσεις θα αναλύσουμε διεξοδικά  όλα όσα έχουν συμβεί.

 

Καλούμε τους μηχανοδηγούς να δώσουν το δυναμικό παρών και να καταψηφίσουν τους φυσικά υπεύθυνους για την σημερινή κατάντια του πλέον δυναμικού κλάδου στον σιδηρόδρομο . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.