Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Συνταξιούχοι ΟΣΕ: "Κακώς έκλεισε ο σιδηρόδρομος στην Πελοπόννησο"

Να επαναλειτουργήσει το τρένο στην Πελοπόννησο ζητούν οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί της Μεσσηνίας και το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου τους.
Σε συνέλευση που πραγματοποίησαν χθες το βράδυ στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο "Rex", τόνισαν ότι «δεν μπορεί ο Τρικούπης να βάζει το τρένο και τώρα να το καταργούν. Κακώς έκλεισε ο σιδηρόδρομος και τον άφησαν έρμαιο».
Οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί μίλησαν και για τα ζητήματα που τους "καίνε", για το εφάπαξ που έχει μειωθεί δραματικά και για τις περικοπές συντάξεων και δώρων.
Η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών (Σωτήρης Ραυτόπουλος - πρόεδρος, Παναγιώτης Ρούσσος - γ.γ. και Θανάσης Μελούδης - ταμίας) δεσμεύτηκε ότι θα επαναλάβει τη συνάντηση μέσα στο 2015 και πως θα προσπαθήσουν να κάνουν 2 συναντήσεις κάθε χρόνο στην Καλαμάτα. Επισημάνθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια να φτιαχθεί ένα παράρτημα του Συνδέσμου στη Μεσσηνία.
«Αν τον ενημερώσεις, αν θέλεις τη συμμετοχή του, θα έρθει ο συνάδελφος», παρατήρησε ο γ.γ. του Συνδέσμου.
eleftheriaonline.gr
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/58973-syntaksioyxoi-ose-sidirodromos-peloponnisos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.