Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ


                                   ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ

                     ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

 

 

ΑΘΗΝΑ, 1 /10 / 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

        Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΣΑΣ  ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπου εγκαλούμαστε σαν παράταξη ότι μαζί με το Δίκτυο αποτελούμε πλειοψηφία…!!!

        Όταν συγκλήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Σωματείου μας, ύστερα από τις τελευταίες εκλογές, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε Προεδρείο αναλογικό – αντιπροσωπευτικό, κάτι που έγινε, όπως γνωρίζουμε όλοι μας. Για ποια πλειοψηφία μιλάει λοιπόν η ΕΣΑΣ; Ας αφήσει τους πολιτικαντισμούς και ας πάψει να κυνηγάει φαντάσματα.

        Κανείς δεν απέρριψε τις προτάσεις της ΕΣΑΣ στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου μας. Και αν η συγκεκριμένη παράταξη πίστεψε ότι…. φιμώθηκε, γιατί ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, στο τέλος της συνεδρίασης, δεν επέμεινε να μπουν οι προτάσεις της παράταξής του σε ψηφοφορία;

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

       Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, δεν είναι καιρός για μπαλωθιές, για την τιμή των όπλων… Ο μόνος τρόπος για να περισώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί, είναι να μείνουμε ενωμένοι, αφήνοντας στην άκρη τις σκοπιμότητες και τη μικροπολιτική.

       Κλείνοντας, θυμίζουμε σε όλους και σε όλες, αναφορικά με τα παραπάνω, τη γνωστή παροιμία του λαού μας: «να μην ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη…!!!».

 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.