Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣ


ΑΘΗΝΑ, 5/10/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

 

Συνάδελφοι,

    Με αφορμή δημοσίευμα στο BLOG «Το στέκι της Έλξης» που αφορά πρόταση που κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ., Χάρης Καραδήμας, σας ενημερώνω ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση του Προέδρου της Π.Ε.Π.Ε. (διαχειριστής του ανωτέρω BLOG), καθώς ουδέποτε κατατέθηκε τέτοια πρόταση για λήψη απόφασης (υπάρχουν πρακτικά)

Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού μέχρι χθες το Δίκτυο αρνείτο επιμόνως διά του Αντιπροέδρου Χάρη Καραδήμα να παραστεί στη συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ; Το αίτημα αυτό μπήκε χθες τηλεφωνικά και μόνο σε αντιπαράθεση με το  «εάν έρθει ο Τερζόγλου εμείς θα προτείνουμε να συμμετέχουν όλοι». Ο συνάδελφος Παναγιώτης Τερζόγλου κατέθεσε αίτημα να παρευρεθεί με την αιτιολογία ότι εκπροσωπεί έναν πολιτικό φορέα καθώς έχει ανεξαρτητοποιηθεί από το Δίκτυο.

Όσον αφορά τη διευρυμένη παράσταση στο ΤΑΙΠΕΔ, δεν χρειάζεται να είναι κανείς πάνσοφος όπως ειρωνικά κατηγορούμαι εγώ, για να αντιληφθεί ότι βοηθάει. Δεν είναι όμως οξύμωρο το ΔΙΚΤΥΟ από τη μία να επικαλείται τη διεύρυνση και από την άλλη να βάζει βέτο για τον συνάδελφο Τερζόγλου;

Το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αφορά κυρίως και τον ΟΣΕ που υποχρεούται να παρέχει αξιόπιστη συντήρηση της Υποδομής. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού κ. Σπίρτζη, προωθείται η συντήρηση με ΣΔΙΤ, θέτοντας σε κίνδυνο τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ. Γιατί λοιπόν να συμμετέχουν μόνο οι εκπρόσωποι και Πρόεδροι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ και όχι του ΟΣΕ;

Σ΄αυτή την κρίσιμη περίοδο για τους σιδηροδρομικούς το Δίκτυο μη έχοντας τίποτα να πει στους συναδέλφους που παραπλάνησε πολιτικά όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθεί να δικαιολογήσει την παρουσία του ψάχνοντας την παραμικρή αφορμή για να κατηγορήσει την ΠΟΣ για δήθεν λάθη και παραλείψεις.

Ψάχνουν άλλοθι έχοντας άγνοια κινδύνου που εάν συνεχιστεί, δυστυχώς θα παρασύρει όλους μας σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Αντιπαρέρχομαι για μια ακόμα φορά το απαξιωτικό δημοσίευμα εις βάρος μου και συνιστώ ΣΥΝΕΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ και ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες όσο είναι δυνατόν πράττοντας το χρέος μας έναντι των συναδέλφων που μας τιμούν αναθέτοντάς μας το βάρος της εκπροσώπησής τους.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Ο.Σ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.