Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Η υπηρεσία «Τρένο – ταξί» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαθέσιμη και στην Αθήνα

Η υπηρεσία «Τρένο-ταξί» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεκίνησε να παρέχεται πιλοτικά και στην Αθήνα, σε συνεργασία με την εταιρία ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ “ΚΟΣΜΟΣ 18300”, που ανταποκρίθηκε σε σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.
Η υπηρεσία αυτή προσφέρει σειρά παροχών, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις για  τον επιβάτη, που επιλεγεί τη συνδυασμένη μετακίνηση τραίνου και ταξί για να μεταβεί στον προορισμό του.
Ειδικότερα, το  ταξί  δεν το περιμένεις, αλλά  σε περιμένει, δεν προβλέπει έξτρα χρεώσεις για ραντεβού και αποσκευές ,διασφαλίζει σταθερή χρέωση ανεξάρτητα από τη κίνησης στους δρόμους της πόλης.
Για την Αθήνα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την πρωτεύουσα (Σταθμός Λαρίσης), μπορούνε να μεταβούν με ταξί από το σπίτι τους μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ για όσους έχουν προορισμό το σιδηροδρομικό σταθμό Αθήνας το ταξί μπορεί να τους περιμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να τους μεταφέρει άμεσα και χωρίς  ταλαιπωρία στη περιοχή που επιθυμούν.
Για την παροχή της υπηρεσίας ο επιβάτης λαμβάνει ένα εισιτήριο τραίνου που συνοδεύεται από κουπόνι ταξί, το οποίο έχει εκδώσει από πριν (στα σημεία πώλησης  της  ΤΡΑΙΝΟΣΕ ή μέσω διαδικτύου ) και γνωρίζει εκ των προτέρων το ακριβές κόστος της διαδρομής που θα πραγματοποιήσει.
Η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ παρέχεται δωρεάν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς όφελος των επιβατών και δεν μεσολαβεί καμία οικονομική αντιπαροχή στην συνεργασία της με τις ενδιαφερόμενες εταιρίες ταξί.
Το κόστος για τη χρήση της υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ είναι διαβαθμισμένο σε ζώνες, στις οποίες έχει χωριστεί το Λεκανοπέδιο Αττικής και οι ζώνες αυτές είναι αποτυπωμένες σε χάρτη, για τη διευκόλυνση των επιβατών. Η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ εκτός από την Αθήνα παρέχεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Ξάνθη , τη Λάρισα, την Κατερίνη και την Έδεσσα. 
Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟ-ΤΑΞΙ είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο :
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.