Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Νέος διαγωνισμός εξπρές για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στις 26 Απριλίου οι δεσμευτικές προσφορές

Νέο διαγωνισμό εξπρές για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ, κηρύσσοντας άγονο το σημερινό. Και ο νέος διαγωνισμός αναφέρεται στην πώληση του 100%. 
Έτσι, οι υποψήφιοι επενδυτές μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους, προς τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών έχει οριστεί η 26η Απριλίου.
Ήδη, πέρασαν χθες, από τις γενικές συνελεύσεις μετόχων των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, οι διεταιρικές συμβάσεις, οι οποίες αποτελούσαν προαπαιτούμενο για την εξέλιξη των διαγωνισμών.
Για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η προκήρυξη νέου διαγωνισμού σηματοδοτεί τη δυνατότητα εισόδου εταιρειών, οι οποίες δεν εμφανίστηκαν στο προηγούμενο.
Ακούγονται πολλά σενάρια, όπως καθόδου της Cosco ή κοινοπρακτικού σχήματος υπό την κινεζική εταιρεία. Eπίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται, εάν θα εκδηλώσει ενδιαφέρον η αμερικανική Watco.
Αντίστοιχα, ο διαγωνισμός για την ΕΕΣΣΤΥ συνεχίζεται κανονικά και, ίσως, εντός Φεβρουαρίου κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές. 
metaforespress.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.