Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Επιστολή - άποψη Συναδέλφου.

"Διάβασα την ανακοίνωση του σωματείου μου ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας οτι δεν θα πραγματοποιηθεί διότι έτσι δεν  θα προσπαθήσουμε να κρύψουμε την οργή και την αγωνία μας πίσω από στιγμιαία και αμήχανα χαμόγελα  για την πώλησης  της εταιρείας και της απαξίωσης της,των μνημονίων,των μεταναστών  κ.α.
.Πολύ καλή η κίνηση να  δοθούν χρήματα σε ιδρύματα δεν το ζητάμε αυτό αλλά προφανώς τα δάκρυα είναι μόνο για την πίτα γιατί χορό σε ρεμπετάδικο μια χαρα θα διοργανώσουμε που εκεί μάλλον δεν θα υπάρχουν αμήχανα χαμόγελα,μνημόνια και μετανάστες::::::::::::::::::::::::. Η κοπή πίτας απο την πολιτική παράταξη του Δικτύου  που απαρτίζουν τα μέλη του σωματείου ήταν μες τα χαμόγελα και τις αγκαλιές. Πρεπει σαν παραταξη να ειναι πολυ ενθουσιασμένοι με το τρίτο μνημόνιο και κόβουν και πίτα εκεί δεν σκέφτηκαν τα άτομα που πνίγονται και την πώληση της εταιρείας κτλ???????
Εμείς που εργαζόμαστε στην επαρχία και δεν μπορούμε να παρεβρεθούμε στην εκδήλωση στο ρεμπετάδικο έχει προνοήσει το σωματείο κάτι ή όλα για την Αθήνα.Για αυτό πάντα κόβαμε την πίτα για να συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι και να γίνει και ένα σημείο συγκέντρωσης φίλων και συνάδελφων είτε στα κεντρικά είτε στις κατά τόπους έδρες.Έτσι και αλλιώς οι απλοί εργαζόμενοι δεν έχουν καμία σχέση με διοίκηση και υπουργεία.
Εύχομαι μαι να περάσουν καλά οι συνάδελφοι την Κυριακή  και να μην έχουν αμήχανα χαμόγελα και υποκρισία.
Ευχαριστώ για την δημοσιεύση.
Συνοδός επί των αμαξοστοιχιών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.