Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣ 9/01/2014


                              

Αθήνα 9/1/2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

          Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών καλεί τους συναδέλφους μαθητές των σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ που ασκούν την πρακτική τους εκπαίδευση στους χώρους των εταιρειών ΕΕΣΣΤΥ και ΟΣΕ, σε συγκέντρωση στα γραφεία της Π.Ο.Σ. (Κάνιγγος 6 - 4ος όροφος), τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 και  ώρα 12.00΄.

 

          Σκοπός της συγκέντρωσης είναι η αμφίδρομη ενημέρωση σχετικά με την ένταξή σας στο σιδηροδρομικό εργασιακό περιβάλλον (η σωστή, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά σας τόσο στην εργασία όσο και στις σχολές σας), αλλά και τα γενικότερα προβλήματα της σιδηροδρομικής οικογένειας (εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά).

          Καθώς επίσης και οργανωτικά θέματα για την καλύτερη αντιμετώπιση των παραπάνω ζητημάτων από κοινού με τα Σωματεία και την Π.Ο.Σ.  με τη συμμετοχή όλων μας.

 

                   Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

 

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

        

1 σχόλιο:

  1. Oι μαθητές των σχολών μαθητείας είναι συνάδελφοι , οι άλλοι που δούλευαν 20 και 30 χρόνια και απολύθηκαν δεν είναι συνάδελφοι ; για τους εργαζόμενους στις κλινάμαξες μιλάω , εκεί δεν σας είδα να κάνετε κανένα κάλεσμα.Ούτε μια φωνή συμπαράστασης δεν ακούστηκε, συμπεριφερθήκατε λες και σας τρώγανε το ψωμί σας, είστε μικρόψυχοι και λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.