Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ


Αθήνα , 31 Ιανουαρίου 2014
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
 
   Όσο το σχέδιο εξόντωσης όλων των εργαζόμενων, εξαθλίωσης του λαού και  ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη δεν χωράνε γιορτές και πανηγύρια.
   Ο σιδηρόδρομος διανύει την πιο σκοτεινή περίοδο της ιστορίας του, έτοιμος να παραδοθεί στις ορέξεις κάποιου «εκλεκτού» ξένου ή ντόπιου μεγαλοκαρχαρία.
Η απαξίωση, η μισθολογική και ψυχολογική εξόντωση των εργαζομένων, η πλήρης αδιαφορία σε θέματα ζωτικής σημασίας του σιδηρόδρομου όπως  είναι η ασφάλεια του  προσωπικού και η οικτρή κατάσταση της υποδομής, προδιαγράφουν ένα έργο με κακό τέλος
  Θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό από μέρους μας να διοργανώσουμε κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, προσπαθώντας να κρύψουμε την οργή και την αγωνία μας πίσω από στιγμιαία και αμήχανα χαμόγελα.
   Αποφασίσαμε τα χρήματα που θα δαπανούσαμε για μια τέτοια εκδήλωση, να δοθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα.
 
    Ευχόμαστε και αγωνιζόμαστε συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση,  η επόμενη εκδήλωση να γίνει σε μια ελεύθερη Ελλάδα, με ασφαλή σύγχρονο και Δημόσιο σιδηρόδρομο και όλους αυτούς που μας έφεραν ως εδώ,  εκεί που πραγματικά τους αξίζει…

 
 
 
 
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
          Β. Ζαβογιάννης                                                         Π. Κολοκοτρώνης
 
 
         
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.