Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Διακοπή Σιδηροδρομικών Δρομολογίων μεταξύ Λιανοκλαδίου - ΔομοκούΣήμερα και ώρα 12:50 η αμαξοστοιχία Intercity με αριθμό 55, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα με αναχώρηση  στις 10:04, διερχόμενη μεταξύ των σταθμών Καρυάς και Στύρφακα, λίγο πριν το Λιανοκλάδι συγκρούστηκε με αγελάδα, με αποτέλεσμα η μηχανή να βγει έξω από τις ράγες και να ακινητοποιηθεί.
Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 225 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Στο σημείο σπεύδει άλλη μηχανή που θα μεταφέρει τα βαγόνια με τους επιβάτες στο σταθμό του Δομοκού οπού εκεί θα μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία για να μεταφερθούν στον τελικό τους προορισμό .
 Η λειτουργία της γραμμής έχει προσωρινά διακοπεί και στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.
Η σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης και αντίστροφα, εξαιτίας του συμβάντος που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί, θα γίνεται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία για το τμήμα μεταξύ Δομοκού – Λιανοκλαδίου, με τουλάχιστον τρίωρες καθυστερήσεις και μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.