Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ


Αθήνα ,10/04/2014

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Προαστιακού Σιδηρόδρομου ενημερώνει τα μέλη του για τα εξής:

 

Το Σωματείο μας λόγω του γεγονότος ότι τα περισσότερα του μέλη άλλαξαν ήδη ή βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής ειδικότητας, εντασσόμενοι πλέον στον κλάδο κίνησης και με δεδομένο το γεγονός ότι η ύπαρξη ενός ενιαίου Σωματείου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αποτελούσε τεράστιας δύναμης όπλο στα χέρια των εργαζομένων, βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες συγχώνευσης των δύο Σωματείων!

Εάν και εφόσον οι συζητήσεις κυλήσουν ομαλά, πράγμα που εμείς σαν διοίκηση Σωματείου ομόφωνα έχουμε αποφασίσει και προσπαθούμε για αυτό, θα προκηρυχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουμε όλοι μαζί για το αν τελικά το ενιαίο Σωματείο αποτελεί κοινή επιδίωξη όλων μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμενοι, το Δ.Σ. του Σωματείου έχει ζητήσει από το Πρωτοδικείο ολιγόμηνη παράταση της θητείας του, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Σημειώνουμε πως και η απόφαση για την παράταση της θητείας λήφθηκε ομόφωνα και από τις τέσσερις παρατάξεις που εκπροσωπούνται μέσα στο Δ.Σ.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι έχει ήδη αποφασιστεί από κοινού μεταξύ των δύο Σωματείων πως εφόσον συμφωνήσουμε τελικά σε όλα και εγκριθεί η συγχώνευση από την δική μας Γενική Συνέλευση, οι εγγραφές των μελών στο νέο Σωματείο θα γίνουν ομαδικά και συντεταγμένα και όχι κατά μόνας! Εν συνεχεία και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές για το νέο ενιαίο Σωματείο.

Επειδή έχει υποπέσει στην αντίληψη μας ότι συγκεκριμένο άτομο από το Δ.Σ. της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, (γνωστό σε όλους μας από την παρουσία του κατά το παρελθόν σε δικαστικές αίθουσες διαδραματίζοντας πάντοτε διχαστικό και ύποπτο ρόλο), παρενοχλεί συστηματικά μέλη του Σωματείου μας  προκειμένου να τα εγγράψει στο σωματείο που ανήκει ο ίδιος, σας καλούμε να τον αγνοήσετε επιδεικτικά!

Φαίνεται πως το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει κανένα αντικείμενο εργασίας στην εταιρεία, του προσφέρει άπλετο χρόνο προκειμένου να ασχολείται με  τις ξεπερασμένες μικροπολιτικές του επιδιώξεις…

Ελπίζουμε πως η παράταξη που ανήκει ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής(;), να μην εγκρίνει τέτοιες μεθοδεύσεις, μιας και το μόνο που αυτές καταφέρνουν είναι να τορπιλίζουν την όποια προσπάθεια γίνεται από την βάση προκειμένου το συνδικαλιστικό κίνημα να γίνει πιο δυνατό, πιο ενωτικό και εντέλει πιο αποτελεσματικό για όλους τους εργαζόμενους!!!

 

 

 

 

 

 

 

                                                   Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Β. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ                                                  Π. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.