Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ Π.Ε.Π. ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,
 Όταν συνεδριάζει το Δ.Σ. του Σωματείου και κάποια από τις παρατάξεις θέτει στην διαδικασία ένα ζήτημα, που το θεωρεί σοβαρό και το καταγγέλλει, το συνδικαλιστικά ορθό είναι να το υποστηρίξει μέχρι τέλους και να το θέσει σε ψηφοφορία. Αν δεν το πράξει, τότε ρίχνει «μπαλωθιές», για …την τιμή των όπλων. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διαπιστώθηκε ότι δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα……

Η παράταξη που σε αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση αποψίλωσε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από προσωπικό πρώτης γραμμής, από τη μια μεριά και από την άλλη η παράταξη που κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με την ίδια Διοίκηση, ώστε ΗΜΕΤΕΡΟΙ να απολαμβάνουν «καλούδια» που δεν δικαιούνται.

Δεν ξεχνάμε κανέναν. Ούτε τα «παπαγαλάκια» που γύρναγαν με τις αιτήσεις μετάταξης στα χέρια και φώναζαν υπογράψτε να σωθείτε, ούτε βέβαια και αυτούς που διέδιδαν ότι «ο κλάδος των συνοδών», το Προσωπικό Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών θα καταργηθεί. Ναι αυτοί που διαπλέκονταν και διαπλέκονται με τη Διοίκηση, αυτοί που βλέπουν τραίνο και «καλούν την Αστυνομία», προσπάθησαν κάποτε και το είχαν πετύχει για λίγο, να μας πουν προσωπικό εξυπηρέτησης επιβατών.

Όχι κύριοι. Το Προσωπικό Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών, είναι αυτό που μαζί με την Έλξη, κινούν τα τραίνα με ασφάλεια και κρατούν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όρθια.
Το Προσωπικό Ελέγχου και Κίνησης είναι αυτό που φροντίζει για την ασφάλεια τροχαίου υλικού, επιβατών και κυκλοφορίας. Είναι αυτό που δίνει λύσεις όταν το τραίνο έχει προβλήματα και βρίσκεται στη μέση του πουθενά και βέβαια φέρνει και τέσσερα (4) εκατομμύρια εισπράξεις το χρόνο, κόβοντας εισιτήρια στο πόδι.

Ναι συνάδελφοι. Η δουλειά μας απαιτεί υπευθυνότητα και γνώσεις, είναι επίπονη και το κυριότερο χωρίς εμάς το τραίνο δεν κινείται, όχι εδώ, πουθενά στον κόσμο.
Όσοι πιστοί, προσέλθετε.
Όσο για τη Διοίκηση, σαν τη γυναίκα του Καίσαρα, πρέπει να είναι τίμια και να το δείχνει. Την καλούμε να σταματήσει να κάνει «δωράκια» σε ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ και να ξεχωρίζει το προσωπικό υποστήριξης (εισιτηριοδότες), σε πατρικίους και πληβείους, και να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για κατάργηση του πελατειακού κράτους.
Επίσης καλούμε τη Διοίκηση, να φροντίσει να έλθει στη ΔΙΠΕΚΑΜ προσωπικό που θα καλύψει σωστά το Οργανόγραμμα το οποίο η ίδια έχει φτιάξει.
Από όλα τα παραπάνω, απορρέουν χειρίστου είδους παροχές υπηρεσιών στους επιβάτες – πελάτες, σε όλους τους κεντρικούς σταθμούς του δικτύου, με αποκορύφωμα την Αθήνα. Καθημερινά, γινόμαστε μάρτυρες κακών συμπεριφορών, ασυμφωνίας Προϊσταμένων και έλλειψης υπευθυνότητας όταν πρέπει να παρθούν αποφάσεις.
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.