Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Πύργος: Το τρένο δεν είχε… δρόμο να διαβεί!

Σκηνές… Ινδίας ζήσαμε σήμερα το πρωί στον Πύργο για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, βλέποντας τον μηχανοδηγό, επιβάτες  και κάποιους περαστικούς να… σηκώνουν στα χέρια ένα… αυτοκίνητο που ο οδηγός του είχε παρκάρει στο ύψος του εργοστασίου Ξυστρή δίπλα ακριβώς από τις ράγες του τρένου χωρίς να σκεφτεί ότι θα εμπόδιζε την αμαξοστοιχία!
Λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η λαϊκή στην περιοχή του Λαπάτου και γινόταν ο κακός χαμός από τα αυτοκίνητα που δεν είχαν που να παρκάρουν, ένας …  αθεόφοβος οδηγός – δεν θα λέγαμε ασυνείδητος αλλά αναίσθητος ήταν σίγουρα- πάρκαρε όπως – όπως το Ι.Χ του παραπλεύρως με τις ράγες του τρένου. Έτσι ‘όταν το τρένο μπήκε στην Ερυθρού Σταυρού σε τροχιά για το σταθμό του Πύργου, βρέθηκε μπροστά στο κόκκινο αυτοκίνητο που μπορεί να μην ήταν πάνω στις γραμμές, αλλά ήταν ακριβώς μισό μέτρο δίπλα από αυτές και ο μηχανοδηγός φοβήθηκε ότι θα το πάρει… παραμάζωμα!
treno parkarisma2
Έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει το τρένο και άρχισε ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του οδηγού, αλλά άντε τώρα να τον βρεις μέσα στο πλήθος! Κλήθηκε η Τροχαία, ο οδηγός ήταν αδύνατον να εντοπιστεί και έτσι, όλοι μαζί έδωσαν ένα χεράκι, μαζί και ο… τροχονόμος προκειμένου να διευκολύνουν την κατάσταση, για να μετακινήσουν λίγο το κόκκινο Ι.Χ για να συνεχίσει το τρένο το δρομολόγιό του. Όπως είπε κι ο μηχανοδηγός , ευτυχώς που το τρένο δεν είχε μέσα τουρίστες, γιατί θα γινόμασταν… θέαμα και viral στα social media! Το αποτέλεσμα ήταν να κουβαλήσουν λίγο παραπέρα το αυτοκίνητο από τις ράγες και να συνεχίσει κανονικά η αμαξοστοιχία το δρομολόγιο προς Πύργο- Ολυμπία.
treno parkarisma
Με τον  οδηγό του ΙΧ, δεν ξέρουμε τι απέγινε, το όργανο της Τροχαίας παρέμεινε για να τον εντοπίσει και σίγουρα το πρόστιμο δεν θα το γλιτώσει. Γιατί τέτοια σκηνικά μόνο στην Ελλάδα γίνονται όπου ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει!!! Μάλιστα ο εν λόγω οδηγός είχε βάλει και το… σκίαστρο στο παρμπριζ που σημαίνει ότι είχε σκοπό να το αφήσει για… ώρες!
Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή», eproini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.