Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο κρούσμα βίας εναντίον Συναδέλφου σε IC

Και νέο κρούσμα βιαιοπραγίας εναντίον συναδέλφου χθες σε IC στον Σταθμό του ΣΚΑ.
Όπως μας ενημέρωσε η συνάδελφος ο επιβάτης βρισκόταν στον σταθμό του ΣΚΑ , χωρίς εισιτήριο. Αφού πρώτα είχε λεκτική διαμάχη  εκείνη του ζήτησε να εκδώσει εισιτήριο από το εκδοτήριο του Σταθμού. Την στιγμή που βρισκόντουσαν στην αποβάθρα και η συνάδελφος του ζητούσε να πάει να βγάλει εισιτήριο εκείνος της επιτέθηκε γρονθοκοπώντας την πολλές φορές στο σώμα. 
Παρ'ότι στον Σταθμό υπήρχε φύλακας, αυτός δεν έκανε τίποτα σε όλη την διάρκεια του επεισοδίου. Ούτε το αυτονόητο, να καλέσει τις αρχές.
Στο περιστατικό όπως μας είπε η ίδια ήταν και μέλος του Σωματείου που δεν έκανε τίποτα για να την προστατεύσει , παρά μόνο ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας μέσω της υπηρεσίας.
Καταντάει κουραστικό για όλους τους συναδέλφους να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Τα κρούσματα βίας μέσα στα τρένα είναι συνεχή και κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρετε.
Μετά τα απαράδεκτα έκτροπα στον Προαστιακό της Αθήνας, την επόμενη είχαμε αυτό το περιστατικό, αύριο θα τύχει κάτι καινούριο.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη απάθεια.
Όπως και οι συνάδελφοι να μην φοβούνται να καλούν τις αρχές. Είχαμε γράψει και σε προηγούμενο κείμενο πως κάθε παράνομη πράξη που συμβαίνει στο τρένο διώκεται από τις αρχές αυτεπάγγελτα. Δεν είναι υποχρεωμένοι να μηνύσουν κανέναν δίνοντας τα στοιχεία τους.
 Κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί και να δουμε πως μπορούμε να προφυλαχθούμε, και ταυτόχρονα να μιλήσουμε και με την νομική υπηρεσία της Εταιρίας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.