Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Προβληματισμός απο την νέα επίθεση σε συνάδελφο


Μετά και το νέο κρούσμα βίας εναντίον συναδέλφου στον Προαστιακό Αθήνας, είναι φανερό πως δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις για ένα θέμα που μας απασχολεί αρκετό καιρό.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση για την οποία κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο που θα μπορέσει να δώσει μια σίγουρη και μόνιμη λύση. Αυτό το είδαμε και με την εταιρεία security που δεν είχε τα θεμιτά αποτελέσματα, αντίθετα που υπήρξαν και πολύ σοβαρά επεισόδια με πρωταγωνιστές και θύματα υπαλλήλους των εταιριών φύλαξης, αλλά και με την εμπλοκή της αστυνομίας, που προφανώς εάν υπήρχε στους συρμούς θα παρείχε κάποια ασφάλεια αλλά το πώς θα λειτουργούσε η όλη κατάσταση σηκώνει πολύ κουβέντα.

Σαφώς δεν φταίει το Σωματείο, και δεν μπορεί κανείς να του προσάψει κάτι, αλλά θα πρέπει να ακούσουν και τους Συναδέλφους που δουλεύουν επί των αμαξοστοιχιών που ενδεχομένως να έχουν να τους προτείνουν κάτι.

Η κατάσταση μας αφορά όλους, ακόμα και την έλξη, καθώς δεν είναι  λίγες οι φορές που έχουν δεχθεί επιθέσεις οι μηχανοδηγοί, όπως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βοηθήσει συναδέλφους της κίνησης όπως είχε γίνει στο πρόσφατο περιστατικό της Μαγούλας.

 Απαραίτητη  λοιπόν είναι η κατάθεση απόψεων του Προσωπικού μέσω των συνελεύσεων των Τοπικών Γραμματειών και όλοι μαζί να βρούμε μία λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.