Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Συμβάν στο 601. Μεγάλη η συμβολή των Συνοδών στην σύλληψη για κλοπή.

Η παρατηρητικότητα των Συνοδών, προχθές το βράδυ στην αμαξ/χία 601, ήταν που βοήθησε να βρεθούν δυο αλλοδαποί (Αλγερινής καταγωγής) που είχαν "ρημάξει" το τρένο.
Πιο συγκεκριμένα.
Στην αμαξ/χία 600 μετά την Τιθορέα οι συνάδελφοι είχαν καταγγελίες από επιβάτες ότι τους είχαν κλαπεί προσωπικά αντικείμενα.
Οι συνάδελφοι έριξαν μια ματιά χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν κάποιον ως ύποπτο. 
Μετά την αλλαγή των συναδέλφων στο Λειανοκλάδι και την ανάληψη στην αμαξ/χία 601 πρόσεξαν πως υπήρχαν και δυο άτομα τα οποία είχαν ως επιβάτες και στο 600. 
Αφού τους παρακολούθησαν,  ζήτησαν απο τον πρώτο το εισιτήριο του και αυτός τους έδειξε το εισιτήριο που διέθετε για την διαδρομή  Αθήνα - Θεσσαλονίκη χωρίς να τους εξηγεί γιατί άλλαξε κατεύθυνση και επιστρέφει πίσω στην Αθήνα.
Ο ένας συνάδελφος έμεινε με τον πρώτο και ο άλλος συνάδελφος αναζήτησε τον δεύτερο ο οποίος βρισκόταν σε άλλο σημείο της αμαξ/χίας και είχε στην κατοχή του και μεγάλα σακίδια ταξιδίου.
Αμέσως κάλεσαν τις αρχές οι οποίες συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν χρυσαφικά, λάπτοπ, τσαντάκια, κινητά, ενώ στην κατοχή τους είχαν και σπρέι υπνωτισμού, διαρρηκτικά εργαλεία, μάσκες και αρκετά μετρητά. 
Πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό για την παρατηρητικότητα του και τον επαγγελματισμό τους, σε ένα τρένο με τεράστιες δυσκολίες.
Οι επιβάτες που είχαν πέσει θύματα κλοπής θα μεταβούν στο Α.Τ. Θήβας όπου θα αναγνωρίσουν τα αντικείμενα τους και θα τα παραλάβουν. 

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.