Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΤΑΙΠΕΔ: Καυτό καλοκαίρι με ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Αεροδρόμια, Λιμάνια

ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Περιφερειακά Αεροδρόμια και Μαρίνες είναι τα πιο ισχυρά χαρτιά του ΤΑΙΠΕΔ για το καλοκαίρι. Πρόκειται για προγράμματα αποκρατικοποιήσεων που έχουν εδώ και πολύ καιρό βγει στον αέρα.

Το ΤΑΙΠΕΔ αναμένει σημαντικά έσοδα από αυτά τα προγράμματα και θα ρίξει το βάρος του προκειμένου να υπάρξει επιτυχής έκβαση. Το ζητούμενο βέβαια είναι να υπάρχουν αρκετές συμμετοχές για να θεωρηθεί επιτυχία.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
Στα Περιφερειακά Αεροδρόμια είμαστε στο στάδιο των αποφάσεων καθώς ο ανάδοχος (Fraport  - όμιλος Κοπελούζου) περιμένει εδώ και μηνες να προχωρήσει η παραχώρηση, ενώ από την Κυβέρνηση γίνεται προσπάθεια για μερική αλλαγή των όρων.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Εδώ θα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσα μάχη καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θεωρείται πλέον φιλέτο  πρωτίστως για την μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων αλλά και επιβατικών μεταφορών. Με την ολοκλήρωση των βασικών έργων εκσυγχρονισμού της υποδομής το δίκτυο θα έχει μετατραπεί σε εφάμιλο των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών. Ωστόσο το πεδίο είναι νεφελώδες καθώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το ποσοστό που θα δοθεί ενώ ασθενική είναι και η συμμετοχή εταιρειών.

ΛΙΜΑΝΙΑ
Εδώ περιμένουμε την επανεκκίνηση των διαδιακασίων για τα μεγαλα λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης και υπάρχουν μεγαλες αντιδράσεις..

ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.