Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.Π.ΤΡΑΙΝΟΣΕ


                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 
                                                                                         ΑΘΗΝΑ 27/5/2015   
            
   Συνάδελφοι- συναδέλφισσες,
              Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 27/5/2015 το ΔΣ του σωματείου μας όπου ενδελεχώς συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως:
1)      Εξελίξεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ενημέρωση για το ραντεβού με την Γεν. Γραμματέα  του Υπουργείου)
2)      Ταμείο Αλληλοβοήθειας
3)      Διάφορα τρέχοντα θέματα
            Αρχικά έγινε από τον πρόεδρο αναλυτική ενημέρωση  προς το σώμα σχετικά με όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση με την Γεν. Γραμματέα (επακριβώς ο ρόλος του κλάδου ελέγχου και κίνησης  αμαξοστοιχιών, έλλειψη προσωπικού όπου αυτή εντοπίζεται, επικίνδυνο και ανθυγιεινό στους διαχειριστές  εμπορευμάτων και τεχνικό προσωπικό , Γενικός κανονισμός Κυκλοφορίας, διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία ενεργοποίησης του ΦΕΚ 4313).
           Αποφασίστηκε ομόφωνα η  επανασύσταση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας
           Συζητήθηκαν έντονα τα διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα σχετικά με τις αμαξοστοιχίες 600-601 και 884-885.
           Αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο μία εβδομάδας στην Διοίκηση προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να μειωθούν τα προβλήματα των συγκεκριμένων δρομολογίων.
           Αν αυτό δεν συμβεί τότε το σωματείο θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού.
           Επίσης συζητηθήκαν θέματα διοικητικού προσωπικού και συγκεκριμένα με τα προβλήματα λειτουργίας που προκύπτουν λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησης του Διευθυντή.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                    ΠΑΝ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ                        ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.