Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση "Εξέλιξη"-Καταγγελία


Εξέλιξη     

Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους ότι σήμερα 19 /02 προβήκαμε σε καταγγελία στην Αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας για την πληρωμή της προσαύξησης του 30% για την 6η μέρα εργασίας .

Η  Εξέλιξη έχει επανειλημμένα θέσει το θέμα στο ΔΣ της ΠΕΠΕ , εισπράτοντας την αδιαφορία της πλειοψηφίας.

Η αδράνεια της πλειοψηφίας του Σωματείου αλλά κυρίως η παντελώς αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Προεδρείου στην τελευταία συνεδρίαση του όταν και δεν δέχτηκε να θέσει σε ψηφοφορία τις προτάσεις μας  , μας υποχρεώνει να προχωρήσουμε μονομερώς το επόμενο διάστημα και σε αγωγές εναντίον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για

 

 

  • τις μειώσεις που επέφεραν στο προσωπικό έλξης οι μνημονιακοί Νόμοι ,
  • για την διαφορά στην τιμή των υπερωριών μετά την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου
  • Για την επιστροφή του ποσού που κρατήθηκε σαν φόρο για τις χιλιομετρικές αποζημιώσεις .(με βάση τις τελευταίες αποφάσεις του ΣτΕ για το αφορολόγητο διάφορων επιδομάτων ).


ενώ 
 

  • Εξετάζουμε και το ενδεχόμενο προσφυγής για την φορολόγηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού 

 

 

Το επόμενο διάστημα και σε συνεργασία και με άλλες παρατάξεις θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους για τον τρόπο που θα γίνουν οι αγωγές και το πώς θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές .

Επιπλέον θα εξετάσουμε και το θέμα της εισαγγελικής παρέμβασης για το θέμα της διάσπασης αλλά και για το θέμα με τους δρομολογιακούς χρόνους που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας .

 

Καλούμε τους μηχανοδηγούς σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα καθώς οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα είναι ραγδαίες .

 

Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε .

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.