Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 03/02/2014 συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου μας (ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ) με τον Πρόεδρο & ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Κο Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο, στην οποία εξετάστηκαν εκτενέστατα θέματα που απασχολούν το Κλάδο μας.

Συγκεκριμένα  τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα παρακάτω:

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Ζητήθηκε να γίνει η κανονική στελέχωση των αμαξοστοιχιών με Προσωπικό - όπως προβλεπεται - μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των νέων συναδέλφων που έχουν ενταχθεί στο Κλάδο.

2. ΤΡΟΧΑΙΟ ΥΛΙΚΟ: Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ελλείψεις που έχουν παρουσιαστεί στο Τροχαίο Υλικό, τη συντήρηση τους που άπτεται της ασφαλούς μεταφοράς επιβατών και τη ποιότητα μετακίνησης τους.

3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΩΝ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ: Ο Πρόεδρος του ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μας ενημέρωσε ότι ήδη έχει κατατεθεί σχέδιο νόμου όπου προβλέπεται η ένταξη τριάντα (32) Ειδικών Φρουρών, για την κάλυψη των αναγκών ασφαλείας των αμαξοστοιχιών και ότι ο Επικεφαλής αυτής της δύναμης θα εγκατασταθεί στα Γραφείο της Κεντρικής Διοίκησης ο οποίος καθημερινά (με τη συνεργασία των αρμόδιων Υπηρεσιών της εταιρίας) θα προγραμματίζει τη κάλυψη των παρουσιαζόμενων αναγκών.

4. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Για το Προσωπικό που καλύπτει τις Υπηρεσίες του Κιάτου & της Δράμας, ζητήθηκε να τους καταβάλλεται το ποσό της διανυκτέρευσης για την κάλυψη των αναγκών τους και ο Σύμβουλος μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από τον ΔΙΠΕΚΑΜ να εισηγηθεί για αυτό το θέμα (πράγμα που θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες).

Το Προεδρείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.