Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Και πάλι δεν καταβλήθηκε το ανθυγιεινό - επικίνδυνο. Ανακοίνωση

Συνάδελφοι,  
για ακόμη μια φορά διαπιστώσαμε ότι και στην σημερινή μισθοδοσία, στούς 14 δεν κατεβλήθη το επικίνδυνο και ανθυγιεινό. Aναμενόμενο; Θα δείξει. Bέβαια οι ευθύνες θα καταλογιστούν όπου πρέπει και όταν πρέπει.
Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της  Π.Ε.Π.- ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερωθήκαμε ότι το πρωί διαπίστωσε και ο ίδιος το γεγονός, και κάλεσε όσους έχουν την δυνατότητα να μεταβούν στην Καρόλου για μια σειρά συναντήσεων . Να μην παραλείψουμε ότι στην Καρόλου για το ίδιο θέμα υπήρξε συνάντηση και με τον πρόεδρο του σωματείου του Προαστιακού!!
Τέσσερις συνάδελφοι συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της Κίνησης και πήγαμε στο λογιστήριο της εταιρίας όπου ενημερωθήκαμε από τον υπεύθυνο ότι το επίδομα για τους τρεις μήνες έχει καταβληθεί κανονικά ,και για τον Σεπτέμβριο δημιουργήθηκε πρόβλημα με κάποιο πρόγραμμα πληροφορικής  που περνάει τα στοιχεία μας, και ότι τώρα λύθηκε και από 16/10  θα μας καταβάλλεται το επίδομα κανονικά.
Στην συνέχεια συναντηθήκαμε με το προϊστάμενο της διεύθυνσης  προσωπικού για το θέμα της ένταξης μας στην ΔΙΠΕΚΑΜ, και την τοποθέτηση μας σε αυτή, με τι ακριβώς αρμοδιότητες. Μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και ότι η απόφαση του Δ.Σ που έχουμε στα χέρια μας διασφαλίζει πλήρως όλους μας και στην καθημερινή εργασία και σε περίπτωση που τεθεί οποιοδήποτε θέμα π.χ. διαθεσιμότητας . Κλείνοντας μας κατέστησε σαφές ότι εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία του οργανογράμματος σε κανέναν υπάλληλο δεν μπορεί να γίνει καμία εργασιακή μεταβολή!!
Αγαπητοί συνάδελφοι δεν μπορούμε να πούμε ότι εφησυχάζουμε ,παρακολουθούμε το θέμα και για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε και τηλεφωνικά και διαδικτυακά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.