Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ατυχές το συμβάν στην Θεσσαλονίκη; Αναδημοσιεύουμε επιστολή απο το blog των μεταταγμένων.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ "ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ " ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση του ταμείου αρωγής προσωπικού τραινοσέ Θεσ/νίκης στον επιβατικό σταθμό.
Στη συνέλευση επιχείρησαν να παρευρεθούν και μεταταγμένοι υπάλληλοι πρώην μέλη του εν λόγω σωματείου οι οποίοι εκδιώχθηκαν από την υπηρεσία με το νόμο 3891 με μετάταξη.
Και λέω επιχείρησαν να παρευρεθούν, γιατί με την έναρξη της συνεδρίασης ο προι/νος κινησης της Θεσ/νικης με τον πρόεδρο του ταμείου αρωγής ζήτησαν να αποχωρήσουν οι μεταταγμένοι πρώην συνάδερφοί τους από την αίθουσα με το αιτιολογιτικό ότι δεν είναι πλέον μέλη κι ως εκ τούτου δεν είχαν δικαίωμα να παρευρίσκονται στην αίθουσα.
Οι υπάλληλοι που εκδιώχτηκαν κατέβαλαν για 25 και πλέον έτη τη συνδρομή τους χωρίς απαραίτητα κάποια ανταποδοτικότητα.
Εκείνο όμως που μας πίκρανε περισσότερο είναι όχι η συνδιασμένη απόφαση των δύο προαναφερθέντων "συναδέρφων", αλλά η παθητική συμπεριφορά ολων σχεδόν των παρευρισκομένων πρώην συναδέρφων στην απόφαση της εκδίωξης μας.
Η έκτακτη αυτή γενική συνέλευση αφορούσε πεπραγμένα της εν λόγω διοίκησης για χρονικό διάστημα πριν ακόμα γίνουν οι μετατάξεις κι ως εκ τουτου είχαμε λόγο να παρευρεθούμε αλλά και δικαίωμα να ρωτήσουμε γιατί δεν εκτελέστηκε η απόφαση που πήραμε όλα τα μέλη με ψηφοφορία να δοθουν οι συνδρομές μας σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Μας επισήμαναν ότι δεν έχουμε λόγο και δικαίωμα λόγω καταστατικού στα χρήματα του ταμείου οπως και οι συνταξιούχοι που αποχωρούν από την υπηρεσία. Τους υπενθυμίζουμε όμως ότι εμείς δεν συνταξιοδοτηθήκαμε, αλλά εκδιωχτήκαμε ελέω μετατάξεων αναγκαστικά.
Τα "υπόλοιπα" εν ευθέτω χρόνο λιαν συντόμως και σε άλλο επίπεδο....
Καλή τύχη λοιπόν σε όλους μας γιατί τη χρειαζόμαστε κι οι εξελίξεις τρέχουν.

Βαρσάμης Γιάννης

8 σχόλια:

  1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ!!!είναι βέβαια σε όλους μας γνωστό το ποιόν του εν λόγω προϊσταμένου...
    ΡΙΖΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλων το ποιόν είναι γνωστό, μηδενός εξαιρουμένου Κώστα. ΟΛΩΝ.
      Φανάρας Ανδρέας.

      Διαγραφή
  2. οι συγκεκριμενοι υπαλληλοι....προσκαλεσμενοι απο συγκεκριμενο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ....ως μοναδικοι θεματοφυλακες....μερικοι εκ των οποιων δεν πατουν ουτε για καλημερα,,,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ το δηθεν ενδιαφερον..γνωστο απο καιρο,γι αυτο κ η παθητικη σταση ολων των παρευρισκομενων...να ειστε καλκ οπου κ αν βρισκεστε...ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΩΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν άλλα δύο σχόλια τα οποία έχουν υπερβεί το όριο των λέξεων και δεν είναι ολοκληρωμένα. Ταυτόχρονα φαίνονται και ως ανώνυμα. Σας υπενθυμίζουμε πως ανώνυμα κείμενα δεν θα αναρτώνται καθώς επίσης και κείμενα με υβριστικό περιεχόμενο. Εκ-κίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.
      Τέλος κ. Βαρσάμη ΑΝ η φράση σου Τα "υπόλοιπα" εν ευθέτω χρόνο λιαν συντόμως και σε άλλο επίπεδο....
      Καλή τύχη λοιπόν σε όλους μας γιατί τη χρειαζόμαστε κι οι εξελίξεις τρέχουν.
      έχουν υπόνοιες περί δικαιοσύνης σας περιμένουμε ανά πάσα στιγμή. Μόνο που να είστε καλά ενημερωμένοι γιατί από κατήγοροι μπορεί να βρεθείτε κατηγορούμενοι. Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις και χωρίς να ακούγεται σαν απειλή, έχω να πω το εξής με απόλυτη σοβαρότητα:
      Σε περίπτωση που συκοφαντηθεί το όνομά μου, ο συκοφάντης θα έχετε και τις ανάλογες επιπτώσεις.

      Ανδρέας Φανάρας πρώην «συνάδελφος»

      Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων το συγκεκριμένο blog για την φιλοξενία του ελπίζοντας να αναρτήσει την απάντησή μου στη παραπάνω επιστολή.
      Φανάρας Ανδρέας

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφε, το ύφος των κειμένων σου ειναι πολύ καλό, αλλά λόγω του όγκου τους ειναι ημιτελή. Δεν υπάρχει συνέχεια μεταξύ των παραγράφων καθώς το σύστημα κόβει απο μόνο του τις προτάσεις σου στο τέλος. Εκ-κίνηση

      Διαγραφή
  4. ο θεός μίλησε...
    ΡΙΖΟΥΔΗΣ ΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με δικαίωσες με τον καλύτερο τρόπο Κ. Ριζούδη.
    Φανάρας Ανδρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.