Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Το τρένο έρχεται στο Ναύπλιο! Το Ναύπλιο είναι έτοιμο να το υποδεχθεί;

Μια ακόμα θεματική εκδρομή με τρένο στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αυτή τη φορά με την ευκαιρία του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, για τους φίλους του σιδηροδρόμου και της ταξιδιωτικής εμπειρίας με το τρένο στις ομορφιές του ιστορικού σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το τρένο σε μία εβδομάδα από σήμερα, στις 26 του Οκτώβρη, θα σταθμεύσει και στο Ναύπλιο. Οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης μας και την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της.
Πρώτη πύλη εισόδου για τους επισκέπτες θα είναι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός του Ναυπλίου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι το αγαπημένο στέκι των καλλιτεχνών γκράφιτι και των ναρκομανών της πόλης μας…
Να λοιπόν τι εικόνα θα αντικρίσουν οι εκδρομείς με το καλημέρα:
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ναυπλίου
 Ατμομηχανή Ναύπλιο
 Σιδηροδρομικός Σταθμός Ναυπλίου2
 Κι’ άμα μπουν και μέσα η απόλυτη ομορφιά!
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ναυπλίου3
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ναυπλίου4
 Νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν! Η κατάσταση είναι τραγική, ίσως και επικίνδυνη για την υγεία των περαστικών. Ο σταθμός δεν ανήκει στον Δήμο αλλά στον ανύπαρκτο ΟΣΕ Πελοποννήσου. Όμως όλοι αυτοί οι τοπικοί άρχοντες είναι που σε μερικούς μήνες από τώρα θα ζητήσουν και πάλι την ψήφο μας, λέγοντας μας πόσο αγαπάνε αυτόν τον τόπο και αραδιάζοντας ένα κάρο υποσχέσεις, που συνήθως δεν γίνονται πράξη.
Δεν έχετε λοιπόν παρά να μας το αποδείξετε έμπρακτα…
Επιτέλους ας φιλοτιμηθεί κάποιος χριστιανός! Είναι κρίμα για την πόλη μας…
Απευθύνω έκκληση σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης, στους φίλους του Σιδηροδρόμου, στους πρώην υπαλλήλους του ΟΣΕ και προπάντων στον Δήμο.
Κάντε κάτι για να μην βλέπουμε πια αυτό το χάλι!
Αγαπητέ Δήμε Ναυπλιέων,
δεν σας ζητήσαμε ούτε υδατοδρόμια, ούτε μαρίνες, ούτε “επιθετικές πολιτικές”.
Μπορείτε αρχικά να κάνετε τρία απλά πραγματάκια;
1. Ξεβρωμίστε την πόλη.
2. Φτιάξτε τους δρόμους.
3. Κάνετε ένα σύστημα ύδρευσης με νερό που να πίνεται!
Με λίγα λόγια δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για τα μικρά και καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Βάλτε πιο ρεαλιστικούς στόχους και προσπαθήστε να τους πετύχετε. Και για τον τουρισμό, φροντίστε σε πρώτη φάση οι επισκέπτες που θα έρθουν στην πόλη μας στις 26 του Οκτώβρη να φύγουν από δω με τις καλύτερες και όχι με τις χειρότερες εντυπώσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.