Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

email επιβάτη


Σήμερα στις 2:24 μ.μ.
Καλησπέρα,

όταν επανήλθαν, μερικώς-κάτι το απαράδεκτο, τα βραδινά δρομολόγια του Προαστιακού στις γραμμές Αεροδρόμιο-Άνω Λιόσια-Κιάτο-Αεροδρόμιο τον Ιούλιο του 2012, μετά τη διακοπή τους (Μάρτιος 2012) λόγω έργων, ΔΕΝ ενημερώθηκαν και μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ δεν έχουν ενημερωθεί οι οθόνες τηλεματικής στο τμήμα ΣΚΑ-Αεροδρόμιο (στο μόνο τμήμα που "λειτουργεί" η τηλεματική) με αποτέλεσμα: για παράδειγμα στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στη Γραμμή 2 (προς Άνω Λιόσια/Κιάτο) οι οθόνες δείχνουν ως τελευταίο δρομολόγιο των 21:01 και μετά οι οθόνες κλείνουν, ενώ τελευταίο δρομολόγιο είναι των 22:01-4432 (μεσολαβούν και τα δρομολόγια 21:28 και 21:43). Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, συμβαίνει σε όλους τους σταθμούς και προς όλες τις κατευθύνσεις (και προς Αεροδρόμιο, στις οθόνες τις κατεύθυνσης αυτής "λείπουν" ακόμα πιο πολλά δρομολόγια). Έτσι οι επιβάτες περιμένουν χωρίς καμία πληροφόρηση για τα δρομολόγια, ειδικά εκείνοι που δεν ξέρουν, με τις οθόνες κλειστές, νομίζοντας πως ο σταθμός έχει κλείσει/κλείνει και δεν υπάρχει άλλο δρομολόγιο.
Όλα αυτά γιατί κανείς από το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας στο ΣΚΑ δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει ξανά τις οθόνες σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα. Έχω στείλει email και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εδώ και πάρα πολλούς μήνες, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Αν κάποιος από εσάς δουλεύει στο Κ.Ε.Κ. στο ΣΚΑ ή γνωρίζει κάποιον υπάλληλο από το Κ.Ε.Κ. ή μπορεί να το προωθήσει σε κάποιον αρμόδιο/υπεύθυνο, ας το κάνει σας παρακαλώ!

Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να σας ρωτήσω, μήπως ξέρετε κάτι, τι γίνεται με τους Ειδικούς Φρουρούς που θα έρχονταν και θα βρίσκονταν στους συρμούς Προαστιακού. Η κατάσταση είναι τραγική εντός των συρμών του Προαστιακού (ειδικά στο τμήμα Αεροδρόμιο-Μαγούλα και Πειραιάς-ΣΚΑ που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος).

Ευχαριστώ για το χρόνο σας 
Καλή συνέχεια!

Επιβάτης Προαστιακού, με αγάπη για το σιδηρόδρομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.