Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Επενδύσεις 100 εκ. ευρώ από τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους αν πάρουν ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΟΛΘ

   
Επενδύσεις 100 εκ. ευρώ από τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους αν πάρουν ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΟΛΘ
Το ενδιαφέρον των Ρωσικών Σιδηροδρόμων (RZD) για ένα πλέγμα επενδύσεων στην Ελλάδα επαναλαμβάνει μιλώντας στο «Βήμα» ο πρόεδρος του ρωσικού γίγαντα Βλαντίμιρ Γιακούνιν. Την ίδια στιγμή ο ισχυρός άντρας των Ρωσικών σιδηροδρόμων δεν κρύβει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να προκληθεί εμπλοκή από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο κ. Γιακούνιν στα μέσα της εβδομάδας είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του ομίλου για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να επενδύσει τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ.
 
"Μας ενδιαφέρει αρκετά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ" είχε τονίζει στην τηλεόραση του Alpha. "Θέλουμε να επενδύσουμε πολλά χρήματα εφόσον είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η ελληνική κυβέρνηση θα μας στηρίξει" πρόσθεσε. Σημειώνεται ότι οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι εξαρχής έχουν ξεκαθαρίσει ότι διατηρούν ενδιαφέρον ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Rosco υπό την προϋπόθεση ότι αυτές θα πωληθούν «πακέτο» με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.
 
Σε ερώτηση για το μέγεθος μιας πιθανής επένδυσης ο κ. Yakunin απάντησε: Mπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα είναι ένα ποσό 100 εκατ. ευρώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.