Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Στην Εύβοια εκδράμει ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Στην Εύβοια εκδράμει ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου


Ο Σύλλογος φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων διοργανώνει  το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκέμβρη εκδρομή στην Χαλκίδα και στην Εύβοια.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 6.00 το πρωί του Σαββάτου με το τρένο από τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης μας.  Αφού περάσουμε την πανέμορφη ορεινή διαδρομή του Μπράλλου,  μέσω Οινόης θα φθάσουμε με τον προαστιακό σιδηρόδρομο στην Χαλκίδα περίπου στις 10.30 το πρωί.  Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε το φρούριο της πόλης  όπου βρίσκεται και ο τάφος του Γιάννη Σκαρίμπα και μετά θα πάμε στην Ερέτρια για φαγητό. Το βράδυ θα επιστρέψουμε στην Χαλκίδα για να περιηγηθούμε στην πόλη όπου θα δούμε το περίφημο Κόκκινο Σπίτι, την Μεσαιωνική Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το Τούρκικο Τζαμί και βέβαια τα κινούμενα νερά στο στενό του Ευρίπου.
Την Κυριακή το πρωί θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αϊ Γιάννη του Ρώσου και στη συνέχεια το πανέμορφο παραλιακό χωριό Λίμνη, την Αιδηψό και θα περάσουμε με το Ferry boat από τον Αγιόκαμπο στην Γλύφα για να επιστρέψουμε το βράδυ στα Τρίκαλα. Το κόστος συμμετοχής είναι 70 ευρώ και περιλαμβάνει όλες τις μετακινήσεις και την διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο John’s Hotel.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6979553692 (Τριανταφύλλου Βασίλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.