Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Επιστολή-Καταγγελία του μέλους του Σωματείου Προαστιακού Άρη Ρίζου

Μας την έστειλε και την δημοσιοποιούμε. Εχουν πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον οι καταγγελίες του συναδέλφου και περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει καθώς και το Σωματείο της Π.Ε.Π.Τ. δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για την συνάντηση αυτή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Την Πέμπτη 14 Νοέμβριου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Σωματείου Εργαζομένων Προαστιακού, του οποίου αποτελώ εκλεγμένο μέλος, και της Π.Ε.Π.Τ..

Συνάντηση για την οποία δεν έλαβα ποτέ γνώση με επακόλουθο να μην παρευρίσκομαι . Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και επειδή κάποιοι νομίζουν πως το Σωματείο είναι το μαγαζί τους που μπορούν να «μαγειρεύουν» ότι θέλουν, όπως θέλουν, τους κάνω γνωστό πως δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί αυτή η αυταρχική συμπεριφορά από μέρους του γνωστού δημοσιοσχεσίτη Προέδρου και του ανεξάρτητου- Δίκτυο- Σύριζα ή ότι βολεύει Γραμματέα.

Είχα μάθει και εγώ όπως πολλοί ακόμη τις μυστικές συναντήσεις με Διευθυντές κλάδων με σκοπό την δική τους εξυπηρέτηση και το πώς θα διασφαλιστούν οι ίδιοι. Μάλιστα είδαμε να μπαίνουν στα γκρούπ εκπαίδευσης άνθρωποι που δεν είχαν κάνει καμία αίτηση ένταξης και να μένουν απ’έξω συνάδελφοι που είχαν κάνει την επιλογή τους για το μέλλον τους στην εταιρία.

Σταματήστε λοιπόν να παίζετε με την νοημοσύνη μου και τους συναδέλφους.

Διαμαρτύρομαι και πλέον απαιτώ την πλήρη ενημέρωση μου για όλες τις συναντήσεις που έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν στο μέλλον.   

                                                                   

                                                                                               Άρης Ρίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.