Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση Γεν. Γραμματέα Σωμ. Εργ. Προαστιακού Τάκη Κολοκοτρώνη


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σχετικά με τα απαξιωτικά σχόλια του συναδέλφου Ρίζου τα οποία και απευθύνονται στο πρόσωπο μου και την ιδιότητά μου ως Γ.Γραμματέας, οφείλω να αναφερθώ στα  εξής:

α) Δεν γνώριζα πως έπρεπε να ζητήσω και να εξασφαλίσω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από τον συνάδελφο προκειμένου να αυτοπροσδιοριστώ πολιτικά. Φαίνεται πως οι πολιτικές  προσεγγίσεις  του τον οδηγούν σε τέτοιου είδους πρακτικές!

β) Δεν γνώριζα πως η συνδικαλιστική παράταξη Δίκτυο Σιδηροδρομικών δεν εμπίπτει στα δημοκρατικά όρια των ευαισθησιών του ίδιου και των αφεντικών του. Ίσως θα προτιμούσαν κάτι σε πιο μαύρο… Του θυμίζω πως εκλέχτηκα με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο το οποίο και τίμησε με την ψήφο του ένα μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας!

γ) Τέλος δεν γνώριζα πως θα έρθει η στιγμή που θα έπρεπε να απολογηθώ σε ανύπαρκτους συνδικαλιστές, άβουλα κομματικά φερέφωνα που το μόνο που γνωρίζουν είναι να σέρνονται προκειμένου να επιβιώνουν!

Δηλώνω ότι δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ  χειροκροτητής των    μνημονιακών πολιτικών που έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας σε χιλιάδες αυτοκτονίες  και   δεν συνδιαλέγομαι με αυτούς που υλοποιούν το ξεπούλημα του σιδηρόδρομου!

ΣΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ!!!

 

Τάκης Κολοκοτρώνης

Γ. Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων Προαστιακού Σιδηρόδρομου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.