Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μαγνησία: Και το χειμώνα το τρενάκι του Πηλίου



Το τρενάκι του Πηλίου θα συνεχίσει να διατίθεται σε οργανωμένες ομάδες εκδρομέων και κατά το χειμώνα, μετά την αύξηση των επιβατών, Ελλήνων και ξένων στη περίοδο άνοιξης- καλοκαιριού, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Το τρενάκι του Πηλίου λειτουργεί με τακτικά δρομολόγια κατά τους θερινούς μήνες και διατίθεται για ενοικίαση από οργανωμένες ομάδες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Στο διάστημα από τον Μάρτιο 2013 έως και τον Αύγουστο 2013 παρατηρήθηκε αύξηση περίπου 28% έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του προηγουμένου έτους τόσο στον αριθμό των επιβατών που επέλεξαν το τρένο του Πηλίου, όσο και στις εισπράξεις του.

Ταυτόχρονα αυξήθηκε έναντι του προηγούμενου έτους ο μέσος όρος επιβατών ανά δρομολόγιο κατά 19% και οι ενοικιάσεις του τρένου από οργανωμένες ομάδες επισκεπτών κατά 42%.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θετικά αυτά αποτελέσματα οφείλονται στη στρατηγική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την προβολή του τρένου του Πηλίου, τόσο σε τοπικό επίπεδο (συνεργασίες με την τοπική αυτοδιοίκηση, και την Περιφέρεια, με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς κλπ.), όσο και πανελλαδικά (σε άριστη συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία, σχολεία, λέσχες κ.αλ.)

Εφημ.Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.