Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση-Απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων Προαστιακού


                                    
 


 
  Αθήνα ,19/11/2013
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σχετικά με την ανακοίνωση – καταγγελία του εκλεγμένου μέλους μας Άρη Ρίζου το Σωματείο έχει να παρατηρήσει τα εξής:

 

1.     Καταρχάς αισθανόμαστε όλοι ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση από το γεγονός ότι ο εκλεγμένος συνάδελφος είναι καλά στην υγεία του καθώς η πολύμηνη απουσία του από κάθε δραστηριότητα του Σωματείου όπως και από όλες σχεδόν τις τελευταίες μας συνεδριάσεις, αν και είχε φυσικά ειδοποιηθεί πάντα εγκαίρως,  είναι αλήθεια ότι μας είχε ανησυχήσει.

 

2.     Όσον αφορά την συνάντηση για την οποία και διαμαρτύρεται, είναι λογικό να μην την γνώριζε μιας και όπως άλλωστε συνηθίζει τους τελευταίους μήνες, ήταν απών και από το τελευταίο συμβούλιο. Στο συμβούλιο αυτό λοιπόν αποφασίστηκε να οριστεί μία αντιπροσωπεία η οποία και θα πραγματοποιούσε μία πρώτη, διερευνητικού τύπου επαφή με τους συναδέλφους της ΠΕΠΤ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει αμοιβαία διάθεση για να επιτευχθεί το εγχείρημα της συνένωσης των δύο σωματείων.
Άρα οι μυστικές συναντήσεις που επικαλείται μάλλον δεν είναι και τόσο…μυστικές αφού τις έχουν μάθει τόσοι πολλοί!

 

 

3.     Αν και εκλεγμένος συνδικαλιστής αγνοεί προφανώς ότι το σύνολο του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εργάζεται στους σταθμούς, εντάσσεται πλέον στην Διεύθυνση Κίνησης, ανεξάρτητα από το αν έχει κάνει αίτηση ένταξης ή όχι, συνεπώς η διαδικασία της πιστοποίησης είναι απαραίτητη για ΟΛΟΥΣ!
Αν χρειαστεί μπορούμε να του κάνουμε μια διευκρίνιση του τι σημαίνει ΟΛΟΙ!

 

4.     Ελπίζουμε η προφανής άγνοια του επί σοβαρών και κρίσιμων θεμάτων που αφορούν τόσους πολλούς συναδέλφους, να οφείλεται μόνο στην μακρόχρονη απουσία του και όχι σε ηθελημένη και σκόπιμη διαστρέβλωση των γεγονότων προκειμένου να κάνει τα χατήρια της κομματικής του παρέας. Κάτι τέτοιο άλλωστε, εάν συνέβαινε, θα εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για το μέλλον όλων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που τον εξέλεξαν…

 

5.     Είναι στη διάθεσή του όλα τα πρακτικά των συμβουλίων που δεν τίμησε με την παρουσία του ούτως ώστε να τα μελετήσει και να ενημερωθεί καλύτερα για το τι έχει αποφασισθεί και είναι στο «χέρι» του να παραβρεθεί στα επόμενα. Είναι προτιμότερο αυτό από το να ενημερώνεται σε άλλες… «μυστικές συναντήσεις» .

 

 

 

 

 

 

 

                                                   Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Β. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ                                                          Π. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΤΑΜΙΑΣ                            ΤΑ ΜΕΛΗ

 

Ν.ΔΡΙΤΣΑΣ                           Θ. ΛΙΑΝΟΣ             Χ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

                                                                            Π. ΠΑΤΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.