Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Δικαίωση ζητούν οι απολυμένοι στις κλινάμαξες. Να γίνουν οι υποσχέσεις πράξη.

Μετά από συνάντηση στις 02/01/2015 της συντονιστικής επιτροπής με τον Κο Στρατούλη, ο τότε βουλευτής και σημερινός υπουργός είχε δεσμευτεί για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων καθώς ήταν πάγια και σταθερή θέση του Συριζα. Υπενθυμίζουμε τι έγραφε ο τύπος για την συνάντηση και περιμένουμε την άμεση δικαίωση των εργαζομένων στις κλινάμαξες.
"Ο Δημήτρης Στρατούλης στη διάρκεια αυτής της συνάντησης επιβεβαίωσε στο συντονιστικό των απολυμένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την πάγια και σταθερή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή έχει καταγραφεί με ερωτήσεις του που έχουν κατατεθεί επανειλημμένα στη Βουλή, για επαναλειτουργία του τμήματος κλιναμαξών-κλινοθεσίων. Επίσης, για την επαναπρόσληψη με επιπλέον μοριόδοτηση μέσω ΑΣΕΠ όλων των απολυμένων, που εργάζονταν σε αυτό το τμήμα, αφού πρόκειται για έμπειρο και έτοιμο προσωπικό για την πλήρωση θέσεων, όπου έχει ανάγκη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τις αποδοχές που προβλέπονται από τις ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις εργασίας, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανακτήσουν την εργασία τους και να μπορέσουν να κατοχυρώσουν τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.
Το αίτημά τους είναι δίκαιο και με ελάχιστο κόστος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ γιατί από τους 52 απολυμένους τον Φεβρουάριο του 2011 έχουν μείνει ελάχιστοι, καθώς οι περισσότεροι είτε έχουν συνταξιοδοτηθεί είτε βρήκαν αλλού εργασία."
το κείμενο είναι από το left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.