Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο τύπου της Π.Ο.Σ. για το ατύχημα στον Ασωπό


 

Αθήνα 11/12/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Π.Ο.Σ. εκφράζει δημόσια τη συμπαράσταση και τη στήριξή της στους επιβάτες της αμαξοστοιχίας που λόγω εξωγενών αιτιών (κοπάδι αγελάδων) εκτροχιάστηκε χθες (10/12/2013) στην περιοχή του ΑΣΩΠΟΥ χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί στους 130 επιβάτες.

Οι Σιδηροδρομικοί με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, προστάτεψαν τους επιβάτες οδηγώντας τους με ασφάλεια σε άλλη αμαξοστοιχία.

 

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν ασφαλή και ποιοτικό σιδηρόδρομο ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζονται και απαξιώνουν καθημερινά τις υποδομές της χώρας. Παρά το ότι οι κυβερνητικές πολιτικές έχουν καταφέρει να εκδιώξουν το 50% του προσωπικού και να μειώσουν 60% το εισόδημά μας, δεν έχουν καταφέρει να κάμψουν την αγάπη μας για το σιδηρόδρομο και τους επιβάτες. Για μας οι επιβάτες είναι άνθρωποι και δεν αποτελούν μονάδες ούτε οικονομικούς δείκτες, στο βωμό του κέρδους.

 

Πάγια θέση μας η λειτουργία ενός δημόσιου - ενιαίου σιδηρόδρομου με επαγγελματίες σιδηροδρομικούς, γιατί μόνο αυτοί μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας του.

 

Καλούμε όλους εσάς, τους χρήστες του τρένου να στηρίξετε τον αγώνα μας, γιατί είναι και δικός σας αγώνας.

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.