Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ξήλωναν τις ράγες του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη

Ξήλωναν τις ράγες του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη

Οι αστυνομικοί έπιασαν τους δράστες να μεταφέρουν με δύο αυτοκίνητα 15 μεταλλικούς ορθοστάτες

Σοβαρό κίνδυνο σιδηροδρομικού ατυχήματος διέτρεχαν οι αμαξοστοιχίες του Ο.Σ.Ε. που κινούνταν στο ύψος της Αλεξανδρούπολης, εξ αιτίας τεσσάρων «κυνηγών» μετάλλων που είχαν ρημάξει την ενεργή γραμμή ξηλώνοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τους δράστες να μεταφέρουν με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα 15 μεταλλικούς ορθοστάτες, τους οποίους είχαν ξηλώσει από τη σιδηροδρομική γραμμή, αλλά κατάφεραν να συλλάβουν μόνο τους τρεις από αυτούς, καθώς ένας 42χρονος Έλληνας τράπηκε σε φυγή, κατάφερε να εξαφανιστεί και αναζητείται.

Οι υπόλοιποι, δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 21 χρόνων και ένας 35χρονος Βούλγαρος που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων, ενώ τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.

Σε μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο Βόλο, εισέβαλε ένας 35χρονος Έλληνας και άρχισε να «σηκώνει» όσα εργαλεία κοπής και κόλλησης σιδήρων βρήκε. Όμως, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στον 60χρονο ιδιοκτήτη τους, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.