Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Δύο Ρομά συνελήφθησαν στην Κορινθία για κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ

|



 
Δύο Ρομά συνελήφθησαν στην Κορινθία για κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ
        
 
Για κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ στην Κορινθία συνελήφθησαν δύο Ρομά, 22 και 71 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμη τρία άτομα.

Ειδικότερα, την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, οι δύο δράστες αφαίρεσαν 50 μέτρα σιδηροδρομικής γραμμής από το δίκτυο του ΟΣΕ στο Κιάτο, την έκοψαν σε κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια επιχείρησαν να φορτώσουν σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς συνελήφθησαν μετά την επέμβαση των αστυνομικών.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο αυτή η ομάδα είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σιδηροδρομικών γραμμών, στο Κιάτο και το Βέλο Κορινθίας, από όπου είχε αφαιρέσει συνολικά 700 μέτρα σιδηροδρομικής γραμμής δικτύου του ΟΣΕ.

Από την παράνομη δράση τους είχαν προκαλέσει ζημιά στο δίκτυο του Οργανισμού, η οποία ξεπερνά τις 40.000 ευρώ, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ. Τα αφαιρεθέντα κομμάτια σιδηροδρομικής γραμμής αποδόθηκαν σε υπάλληλο του Οργανισμού, ενώ κατασχέθηκαν το φορτηγό και διάφορα εργαλεία.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει ακόμα τρία άτομα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παράπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να εντοπιστούν οι τρεις συνεργοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.