Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ Ι.Τ.- " ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!"

 

 
 
 Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2013
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ … “ΚΑΡΒΟΥΝΟ”!!!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ..

Άλλος ένας αντιαναπτυξιακός προϋπολογισμός, ο οποίος αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων βρίσκεται υπο ψήφιση στη Βουλή με τον οποίο η Κυβέρνηση επιδιώκει την δημιουργία δημοσιονομικού πλεονάσματος.
 
Κανείς δεν θα ήταν αντίθετος σ’ αυτό το επιδιωκόμενο πλεόνασμα του προϋπολογισμού εάν αυτό δεν “χτιζόταν” πάνω στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ.

Είναι αδιανόητο και συνάμα τραγικό στην Ελλάδα του 2014 οι πολίτες να προσπαθούν να ζεσταθούν με τα μαγκάλια και να πεθαίνουν από τις αναθυμιάσεις γιατί τους κόβουν το ρεύμα ή γιατί δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο.

Είναι αδιανόητο να ανακοινώνεται με στόμφο ότι αποτελεί ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ως ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ η καταγραφή δημοσιονομικού πλεονάσματος και να αγνοείται η έκθεση του επιτρόπου της Κομισιόν υπευθύνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα ο οποίος ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ της ΤΡΟΙΚΑ για τους Έλληνες πολίτες.

Η φτώχεια, η Ανεργία, η εξαθλίωση, οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες, οι πλειστηριασμοί, η μαύρη εργασία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η κατάργηση του κοινωνικού κράτους, η κατάργηση των Συλλογικών διαπραγματεύσεων, η εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας, οι ιδιωτικοποιήσεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ όπως το Ρεύμα, το Νερό και οι Συγκοινωνίες ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ούτε ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ούτε ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΟΣ!!!

Κυβέρνηση και Τρόικα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Δεν είμαστε ΑΡΙΘΜΟΙ και “ΝΟΥΜΕΡΑ” στα μαύρα κατάστιχα τους!!!

Είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ με καθημερινές ΑΝΑΓΚΕΣ, άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και της βιοπάλης και απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ γιατί μας αναγκάσατε δια νόμου να υποστούμε ΘΥΣΙΕΣ για λάθη που δεν ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΦΡΕΝΗΡΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ & ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!! ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!Εμείς θα είμαστε έξω από τη Βουλή και καλούμε όλους τους Βουλευτές να πουν ένα ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ

• Σε νέα μέτρα
• Σε απολύσεις
• Σε πλειστηριασμούς
• Στην καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας
• Στην παραχώρηση υπερ των εχόντων και κατεχόντων του πλούτου που παράγουμε
• Στα χαράτσια
• Στην υπερφορολόγηση & στον φόρο κατοχής
• Στα λουκέτα
• Στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους
• Στα δημοσιονομικά πλεονάσματα που χτίζονται πάνω σε κοινωνικά συντρίμμια

Καλούμε όλους τους πολίτες, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέες και νέους να δώσουμε ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου & ώρα 18:00 στο Σύνταγμα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΕΙΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.