Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ξανά ηλεκτροκίνηση στους σταθμούς Αυλώνα, Οινόη, Χαλκίδα, Τανάγρα

 
Η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, από Παρασκευή 13/12/2013 και ώρα 17:00, οι πάγιες εγκαταστάσεις της ηλεκτροκίνησης του τμήματος γραμμής από τον Σ.Σ. Αυλώνα έως και τον Σ.Σ. Οινόης και από τον Σ.Σ. Οινόης έως και τον Σ.Σ. Τανάγρας επανενεργοποιούνται. Η τάση λειτουργίας της ηλεκτροκίνησης είναι 25.000 V AC - 50 Hz.
Κάθε προσέγγιση στην ηλεκτροκινούμενη γραμμή και στις πάγιες εγκαταστάσεις αυτής, καθώς και η αφαίρεση εξαρτημάτων από τους πυλώνες στήριξης της εναέριας γραμμής (Γραμμή Επαφής) είναι «άκρως επικίνδυνη για τη ζωή».
Ιδιαίτερα κινδυνεύουν όσοι ανεβαίνουν στις οροφές των οχημάτων των αμαξοστοιχιών, ρίπτουν αντικείμενα, νερό ή άλλα υγρά επί της γραμμής επαφής, διέρχονται από τις ισόπεδες διαβάσεις (ΙΑ), με οχήματα ή φορτία επί των οχημάτων μεγαλύτερου ύψους των 4,5μ ή ύψους μεγαλύτερου από το αναγραφόμενο στις οδικές πινακίδες σημάνσεως των ειδικών κατασκευών περιορισμού του ανώτατου οδικού περιτυπώματος διελεύσεως (Θύρες Περιτυπώματος) και όσοι προκαλούν από αμέλεια, θραύση μονωτήρων ή κόψιμο αγωγών με κυνηγετικά όπλα ή με άλλο τρόπο.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι οικισμών, δήμων, επαρχιών των Νομαρχιών Αττικής, Βοιωτίας και Ευβοίας που γειτνιάζουν με το ηλεκτροκινούμενο τμήμα Γραμμής Σ.Σ. Αυλώνα - Σ.Σ. Οινόης και Σ.Σ. Οινόης - Σ.Σ. Τανάγρα να γνωστοποιούν αμέσως κάθε ανωμαλία που παρατηρούν ή βλάβη του εξοπλισμού ηλεκτροκίνησης στα Αστυνομικά Τμήματα, σε άλλες Αρχές ή στις υπηρεσίες του ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.