Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των αγελάδων. Αγώνας των συνεργείων για να δοθεί η γραμμή

συνεργεία του ΟΣΕ δουλεύουν από χθες πυρετωδώς, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού η ανάσυρση της εκτροχιασμένης μηχανής χρειάζεται ειδικό γερανό και το σημείο είναι πολύ δύσκολο...
Φθιώτιδα: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των αγελάδων για τον εκτροχιασμό του τρένου - Φωτό και βίντεο!

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 77χρονος κτηνοτρόφος, ιδιοκτήτης των δυο αγελάδων, που παρέσυρε χθες η αμαξοστοιχία στο ύψος της γέφυρα του Ασωπού. ''Ο Θεός και ο μηχανοδηγός βοήθησαν και σταμάτησε το τρένο λίγο πριν τη γέφυρα. Αν έφευγε κάτω στη χαράδρα η μηχανή θα έπαιρνε μαζί της και τα άλλα βαγόνια'', έλεγε  ένας από τους 152 επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγια Θεσσαλονίκη Αθήνα.

Το τρένο εκτροχιάστηκε ελάχιστα μέτρα από τη σιδερένια γέφυρα του Ασωπού. Ο 77χρονος κτηνοτρόφος από την Παύλιανη, ο οποίος διαμένει στο Κόμμα Λαμίας και έχει κοπάδι με αγελάδες ελευθέρας βοσκής, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την αστυνομία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος και την πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Το τρένο και μία από τις άτυχες αγελάδες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το τρένο και μία από τις άτυχες αγελάδες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα συνεργεία του ΟΣΕ δουλεύουν από χθες πυρετωδώς, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού η ανάσυρση της εκτροχιασμένης μηχανής χρειάζεται ειδικό γερανό και το σημείο είναι πολύ δύσκολο.

Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ κοιτάζουν πρώτα να αποκαταστήσουν τις ζημιές στις ράγες και στο πρώτο βαγόνι, ώστε να δώσουν το δίκτυο στη κυκλοφορία και αργότερα να δουν τι θα κάνουν με την ανάσυρση της μηχανής.

''Το καλό σενάριο είναι να ολοκληρωθούν σήμερα οι εργασίες και να δώσουμε αύριο τις γραμμές στη κυκλοφορία, αλλά μπορεί να υπάρξει και άλλη καθυστέρηση γιατί το κομμάτι αυτό είναι πολύ δύσκολο'' είπε στο lamiareport.gr, τεχνικός του ΟΣΕ

Μέχρι να αποκατασταθεί η συγκοινωνία οι επιβάτες που ταξιδεύουν με το τρένο, μεταφέρονται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι στο σταθμό της Τιθορέας και αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.