Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Γιάννη Ζιώγα στον ΟΣΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιοδεία του Γιάννη Ζιώγα στον ΟΣΕ
Περιοδεία στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε χτες ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ, που ήδη έχει σπάσει σε 5 εταιρείες τις οποίες ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και οι επιπτώσεις που θα προκύψουν για τους εργαζόμενους και ευρύτερα το λαό.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν ότι αυτές τις μέρες επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης εκπρόσωποι των Γάλλων υποψήφιων επενδυτών (SCNF), ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και εκπρόσωποι των Ρώσων ενδιαφερομένων (Rossiyskie Zhelenye Dorogi -RZD). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρώσοι ενδιαφέρονται και για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ο Γιάννης Ζιώγας κάλεσε τους εργαζόμενους, με την ψήφο τους στις εκλογές, να καταδικάσουν τα κόμματα που έχουν στηρίξει τις πολιτικές που οδήγησαν τον ΟΣΕ στη σημερινή κατάσταση και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Να παλέψουν μαζί με το ΚΚΕ για αποκλειστικά δημόσιο ενιαίο φορέα συγκοινωνιών, με κεντρικό σχεδιασμό και με εργατικό και λαϊκό έλεγχο για γρήγορη, ασφαλή και φτηνή μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων, στο πλαίσιο του οποίου θα βρίσκεται ενταγμένο και το σιδηροδρομικό έργο. Οπως σημείωσε, αυτό προϋποθέτει η εξουσία και τα κλειδιά της οικονομίας να περάσουν στα χέρια του λαού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.