Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Εμπαιγμού συνέχεια...

Μετά από δυόμιση μήνες που συνάδελφοι έστειλαν αναφορά στον ΔΙΠΕΚΑΜ για τις ανισότητες που επικρατούν στον Α.Ι.Ρ. σε ότι αφορά τις βάρδιες, υπερωρίες κ.α. όχι μόνο δεν έχει δοθεί απάντηση αλλά φαίνετε πως κάποιοι εμπαίζουν το προσωπικό.
Αφού περάσαμε από το "βάλτε πλάτη να βγούν οι βάρδιες" πήγαμε στο "τι να σε βάλω, δεν έχω τρένα!!!"
Λές και θα ήταν πολυτέλεια το δεύτερο άτομο στα αρτηριακά, όταν μπορεί να συμβεί, ή ακόμα και η ενίσχυση των συρμών της Χαλκίδας.
Έχουμε όλοι μας γίνει μάρτυρες των, πολλές φορές, ανόητων σεναρίων που θέλουν το μισό προσωπικό όμηρους και θυσία στα σχέδια για αναμόρφωση στον κλάδο.
Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη τι νόημα έχει να συμπεριφέρεσαι στο προσωπικό σου λες και είναι εξωτερικοί συνεργάτες και ταυτόχρονα στις περισσότερες περιπτώσεις να στηρίζεσαι πάνω τους;
Και μην βιαστούν οι γνωστοί να σχολιάσουν γιατί και η υπομονή έχει και τα όρια της.
Οι κανονισμοί κίνησης και ο κανονισμός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ανηρτημένοι στο διαδίκτυο και όποιος θέλει μπορεί να ενημερωθεί.
Ακόμα περιμένουμε και την θέση της ΠΕΠΤ που πλέον είναι υπόλογη απέναντι μας καθώς έχουν πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχολούνται (με εξαίρεση δύο τρείς που τουλάχιστον προσπάθησαν).
Επιτέλους περιμένουμε τον ΔΙΠΕΚΑΜ να αναλάβει πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να σταματήσουν οι αδικίες και ο εμπαιγμός που συνεχίζεται εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.