Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Προγραμματικές δηλώσεις του υπ. Μεταφορών στη Βουλή, χωρίς… μεταφορές

Αρνητικά έχει σχολιαστεί το γεγονός ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή, δεν αναφέρθηκε, σχεδόν καθόλου, στις μεταφορές.
Η ομιλία του κ. Σπίρτζη εστιάστηκε, κυρίως, στα δημόσια έργα. Ίσως να μην πρόλαβε ο υπουργός, λόγω έλλειψης χρόνου, αφού στο τέλος της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «για τις συχνότητες και για τις μεταφορές, θα τα καταθέσω στα πρακτικά».
Όπως και να έχει, η απουσία των Μεταφορών από τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Σπίρτζη κατακρίθηκε από αρκετούς, όπως από τη ΝΔ.
Μάλιστα, ο Λ. Αυγενάκης σημείωσε ότι «τα 2/3 του χρόνου του, ο κ. Σπίρτζης τα αφιέρωσε στο να κατηγορεί κόμματα, που βρέθηκαν στην εξουσία τα προηγούμενα χρόνια - ξεχνώντας ότι ήταν στενός συνομιλητής των απελθόντων υπουργών - και τον υπόλοιπο χρόνο στην περιγραφή πέντε γενικόλογων και ασαφών αξόνων δράσης.
Δυστυχώς, καμία αναφορά για τις αστικές συγκοινωνίες, καμία ουσιώδης αναφορά στις δημόσιες και ιδιωτικές μεταφορές, καμία ουσιώδης αναφορά για τα υπάρχοντα έργα, καμία ουσιώδης αναφορά για τον προγραμματισμό νέων έργων».
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.