Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ουρές για το τρένο Καλαμάτα - Μεσσήνη (Φώτο)


Το Σάββατο η κοσμοσυρροή στο σιδηροδρομικό σταθμό της Καλαμάτας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ανάγκασε τους υπευθύνους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επιστρατεύσουν και δεύτερη αυτοκινητάμαξα που συζεύχθηκε με την πρώτη, δημιουργώντας έτσι έναν ενιαίο συρμό 220 θέσεων που και πάλι οριακά επαρκούσε για να καλύψει τη ζήτηση σε όλα τα δρομολόγια ως αργά το βράδυ!



Οι επιβάτες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά που πρώτη φορά έμπαιναν σε τρένο, απόλαυσαν την ξεχωριστή εμπειρία και δήλωναν κατευχαριστημένοι, ενώ όλοι σημείωναν την απορία και το παράπονό τους γιατί καταργήθηκε αυτή η προαστιακή σιδηροδρομική γραμμή που εξυπηρετούσε και είχε τέτοια αποδοχή από τον κόσμο... Στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Καλαμάτας και Μεσσήνης δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα χάρη στην προσεκτική διοργάνωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αξιοσημείωτη είναι και η πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη διανομή έντυπου ερωτηματολογίου στους επιβάτες, με το οποίο ζητείται η γνώμη τους για τη λειτουργία και το μέλλον της εν λόγω σιδηροδρομικής σύνδεσης, αλλά και του προαστιακού σιδηροδρόμου της Μεσσηνίας γενικότερα.

 
 
 
Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου Μεσσηνίας έστειλε τις φωτογραφίες και ανακοίνωση στην "Ε" τονίζοντας: "Ευχή όλων αποτελεί η επιτυχία αυτής της προσπάθειας να αφυπνίσει τους τοπικούς φορείς και να ενδυναμωθεί το πάγιο αίτημα της Μεσσηνίας για επαναλειτουργία τού αδίκως καταργημένου προαστιακού σιδηροδρόμου…".
Πηγη: Εφημεριδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
 
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/29001-treno-kalamata-messini
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/29001-treno-kalamata-messini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.