Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ειδικά δρομολόγια για την Τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Ειδικά δρομολόγια αμαξοστοιχιών με σκοπό την εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα βρεθούν στην περιοχή της Ηλείας και συγκεκριμένα της Αρχαίας Ολυμπίας, για την Τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, καθιερώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στo patrisnews.com ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Λευτέρης Μαρούσης.

Ο κ. Μαρούσης επεσήμανε μάλιστα, πως αν και τις Κυριακές τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται από τον Σταθμό του Πύργου προς Κατάκολο και Αρχαία Ολυμπία, αφορούν την παρουσία κρουαζιέρας στο λιμάνι του Κατακόλου, ωστόσο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε να καθιερώσει δρομολόγια στη γραμμή Πύργος – Αρχαία Ολυμπία και αντίστροφα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες της περιοχής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δρομολόγια την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τις 9 το πρωί και ανά μία ώρα (μέχρι τις 11 το πρωί) από τον Πύργο προς την Αρχαία Ολυμπία με επιστροφή στο σταθμό του Πύργου από την πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας στις 1.30 το μεσημέρι και στις 2.30 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια θα εκδίδονται μέσα στην αμαξοστοιχία που θα κάνει το εκάστοτε δρομολόγιο.


Α. Πύργος-Ολυμπία

1ο δρομολόγιο: αναχώρηση από Πύργο προς Ολυμπία ώρα 9:00
2ο δρομολόγιο: αναχώρησηαπό Πύργο προς Ολυμπία ώρα 10:00
3ο δρομολόγιο: αναχώρηση από Πύργο προς Ολυμπία ώρα 11:00
 
Β. Ολυμπία-Πύργος
 
1ο δρομολόγιο: αναχώρηση από Ολυμπία προς Πύργο ώρα 13:30
2ο δρομολόγιο: αναχώρηση από Ολυμπία προς Πύργο στις 14:30.
Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.