Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς νόημα οι κατηγορίες για τον Εκ-κίνηση. (Ανακοίνωση)




Συνάδελφοι,


Με αφορμή τα συμβούλια του σωματείου αλλά και της γραμματείας του Α.Ι.Ρ., στα οποία ήμασταν παρόντες, μας έκανε εντύπωση η εμμονή κάποιων να μας συνδέουν με συγκεκριμένα άτομα αλλά και με τον κλάδο της Έλξης. Να πούμε πως δεν αποτελεί η κοινωνικότητα των ανθρώπων πταίσμα αλλά υγεία, ιδιαίτερα με συναδέλφους που μοιραζόμαστε καθημερινά πολλές ώρες κοινής εργασίας.  

Παρ’όλα αυτά τους θυμίζουμε πως από την ένταξη μας στον κλάδο μέχρι σήμερα βρεθήκαμε σε όλα τα συμβούλια του σωματείου (ακόμα και όταν δεν ήμασταν μέλη του) διατυπώνοντας απόψεις και θέσεις .                                                                          

Σίγουρα όμως οι υπεύθυνοι για τα προβλήματα που παραμένουν δεν μπορεί να είμαστε εμείς. Στο παρελθόν, οι συνδικαλιστικές ήττες ήταν πολλές και ο κλάδος έχασε μεγάλο μερίδιο της «λάμψης» του. Χρειάζεται μια εκκίνηση και ίσως αυτή να είναι η πολυπόθητη  πιστοποίηση του κλάδου. Δεν πρέπει όμως να αρκεστούμε μόνο σε αυτό, πιστεύοντας ότι λύσαμε την καθημερινότητα μας.

Απ ’ότι φαίνεται πλησιάζει η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και παραμένουν σχεδόν όλα τα ζητήματα, που απασχολούν την κίνηση, ανοιχτά. Θα πρέπει σε αυτή την φάση να προσπαθήσουν να κλείσουν όλα τα θέματα και σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση εμείς θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών.
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα.